Glasbewassing

 

Wij spelen graag in op uw wensen en voorzien u graag van schone ramen. Indien gewenst kunnen wij een schoonmaakpakket samenstellen welke aansluit op uw wensen en behoeften. Enkele voorbeelden zijn:

- het gehele huis

- voor- en achter boven

- gehele voorzijde

- gehele achterzijde

Glazen wassen wordt bij ons hoofdzakelijk nog op de ouderwetse traditionele manier gedaan door vakbekwame, gediplomeerd, vriendelijk personeel met goedgekeurde ladders. Op deze manier kunnen wij een zo goed mogelijk afwerkingsniveau realiseren en daarmee onze kwaliteit waarborgen.

Bedrijfspanden 

Sonclean Rotterdam is ook actief in het glazen wassen bij bedrijven.ramen schoonmaken
Winkel etalages, kantoorpanden en bedrijfspanden worden professioneel schoongemaakt van binnen en buiten.
Dit doen wij op traditionele wijze, maar ook met behulp van nieuwe technologieën zoals glas bewassing d.m.v. een telescoopsysteem (het zogenoemde tuckersysteem). De telescoop stelt ons in staat om op plaatsen waar geen hoogwerker kan komen, toch te schoon te maken. Met behulp van een lange flexibele steel en speciaal water kan er gewassen worden vanaf de grond tot op een hoogte van 13 meter.

Het telescoopsysteem is zeer milieuvriendelijk doordat er geen gebruik gemaakt van reinigingsmiddelen, maar enkel van Osmose vrij water.

 Glazenwasser met telescoop systeem

Sonclean is werkzaam in Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Vlaardingen, Maassluis, Capelle aan den Ijssel en Krimpen aan den Ijssel.

Wilt u meer weten over het vakkundig reinigen van de ramen bij u thuis of bij uw bedrijfspand, over onze tarieven of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Sonclean adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen (06-26548306) of contact met u opnemen via onze contactpagina.