Gevelbeplating reiniging

Het reinigen van uw gevel is erg belangrijk voor de levensduur van uw woning of bedrijfspand.
Helaas wordt deze klus nog wel eens vergeten of uitgesteld en dat is jammer, want uw gevel is toch het aangezicht van het gebouw.

De buitenkant van een gebouw staat aan veel (negatieve) invloeden bloot die het aanzicht en de bouwkundige staat hiervan ingrijpend kunnen schaden. Denk hierbij aan het weer, zand, algen en ander vuil, maar ook aan (ongewenste) graffiti.
Deze schadelijke invloeden zorgen naast een negatieve uitstraling ook voor een verkorting van de levensduur van uw gebouw.

De reiniging van uw gevel beplating door Sonclean zorgt dus niet alleen voor een mooiere uitstaling van uw gebouw, maar ook voor een langere levensduur en dus een besparing op de onderhoudskosten van uw gevelbeplating

 

Sonclean is werkzaam in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik ido Ambacht, Vlaardingen, Maassluis, Capelle aan den Ijssel en Krimpen aan den Ijssel.

Wilt u meer weten over het vakkundig reinigen van uw gevelbeplating, over onze tarieven of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Sonclean adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen (06-26548306) of contact met u opnemen via onze contactpagina.